HELGERBJUDANDE

Från fredag 27/5 till söndag 29/5 har vi 20% på en valfri vara! Gäller på allt i butiken och max en vara/kund. Passa på att köpa er morsdag-present om ni inte redan har gjort det!

VÄLKOMNA IN!

Colorful shopping bags standing in row

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/fribergs/public_html/wp-content/themes/fribergs/templates/content-blog-male.php on line 85

Barbour samarbete blomstrar

Barbour

”Historien om Barbour sträcker sig tillbaka till 1894 när grundaren John Barbour öppnade egen butik i South Shields, en vid tillfället växande kuststad i nordöstra England. Sjöfolket hittade snabbt dit och försåg sig med de vädertåliga jackorna, Ryktet spred sig snabbt och det dröjde inte många år innan beställningar droppade in från avlägsna länder som Chile, Sydafrika och Hongkong. I början av 80-talet lanserades flera av de jackor som märket i dag ofta förknippas med, såsom Bedale, Border och Beaufort. Det var också då det började bli accepterat (?) att bära en Barbour-jacka även utanför rävjakt, fiske och skogspromenader. I över 100 år efter starten står engelska Barbour starkare än någonsin. I dag är Barbours jackor att jämställa med andra ikoniska ytterplagg, såsom Burberrys trenchcoatar och bärs av alltifrån gymnasiekids till 70-åringar på rävjakt – med varierat resultat. Snyggast blir oljerocken väl insliten – det sägs till och med att sanna Barbour-fantaster med miljoner på bankkontot lämnar iväg sina nya jackor från märket till sina tjänare i syfte att de ska slita in dem.” – King

 

Vi har under snart 6 års tid haft ett väldigt bra samarbete tillsammans med Barbour och deras agent FourField. Barbour har från dag ett varit ett av våra starkaste varumärken på jacksidan och växt varje år. Vi har nu inför våren 2016 tagit ytterligare ett kliv i vårt samarbete med FourField genom att bygga en Barbour vägg i butiken. ”Vi strävar hela tiden efter att kunna visa våra produkter på bästa sätt och då vi ser en otrolig potential i Barbour och deras jackor känns det som ett självklart och naturligt nästa steg.” – Johan Almström (Inköpschef)

 

Under vecka 11 så ska projektet stå helt klart med allt från ett uppfyllt ställ till stor Barbourskylt men för den nyfikna går det att se grunden redan nu.

Varmt välkomna!!

 

#barbour #våren16

 

 

 

 

 

 

#barbour

Visa inlägg från